İçeriğe geç

Altınoluk Kışın Nasıl

Altınoluk kışın kaç derece?

Serin mevsim 3,9 ay sürer ve 25 Kasım’da başlar ve 22 Mart’a kadar sürer. Ortalama günlük maksimum sıcaklık 14 °C’nin altındadır. Altınoluk bölgesinde en soğuk ay Ocak’tır; bu ayda ortalama minimum sıcaklık 4 °C iken, maksimum sıcaklık 10 °C’dir.

Altınoluk suyu soğuk mu?

Soğuk ve son derece temiz denizin üzerindeki bu oyuk ve burunlarda görülmeye değer çok özel yerler vardır. Mıhlı Burnu, Fener Burnu; Oyuklarda ise Narlı ve Avcılar koyları yer alır.

Altınoluk havası temiz mi?

☀️ Temiz havasıyla bilinen Altınoluk’un bu özelliği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Altınoluk’un oksijen yoğunluğu yüzde 21’dir.

Altınoluk güzel mi?

Edremit’e bağlı olan Altınoluk, en güzel yazlık beldelerden biridir. Aynı zamanda güzel denizi ve kumlu alanlarıyla keyifli bir tatil geçirme imkânı da sunmaktadır. Ayrıca bölgede birçok farklı konaklama seçeneği bulunmakla birlikte günübirlik ziyaretçiler için kamp seçenekleri de bulunmaktadır.

Altınolukta kışın yaşanır mı?

Ocak ayında bir gün, hava çok sert ve sıcaklık 7 derece iken, Altınoluk plajına inip, azgın dalgalarla dolu deniz kenarında biraz yürüyüş yapalım dedik, ama hava oldukça soğuktu ve fazla yürüyemedik.

Balıkesir Edremit kışın soğuk mu?

Edremit Körfezi’nde kışlar ılık ve yağışlıdır. Sıcak ve kurak yazları olan Akdeniz iklim kuşağındadır. Bölgede en yüksek sıcaklık Temmuz ayında, en düşük sıcaklık ise Aralık ayında görülür.

Altınoluk mu güzel Akçay mı?

Sakin bir deniz ve konforlu bir ortam arıyorsanız Akçay’ı tercih edebilirsiniz. Altınoluk tarih ve doğa tutkunları için doğru tercihtir.

Altınoluk neyi ile meşhurdur?

Altınoluk, eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle ünlüdür. Altınoluk, tarihi mirası, yemyeşil bitki örtüsü ve muhteşem denizinin yanı sıra lezzetli mutfağıyla da dikkat çeken bir tatil bölgesidir.

Altınoluk denizi temiz mi?

7. Altınoluk Doğal güzellikleri, temiz plajları ve tarihi yapısıyla ünlü Altınoluk, her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Ege Denizi’nin turkuaz, berrak suları, altın rengi plajları ve etkileyici manzaraları tatilcilere unutulmaz anlar sunmaktadır.

Altınoluk Ege mi?

Altınoluk, doğal güzellikleri ve tarihe tanıklık eden yapısıyla Ege’nin incilerinden biridir. Bağlı olduğu Balıkesir, Marmara Bölgesi’nde olmasına rağmen, Edremit’in şirin ilçesi Altınoluk, Ege Bölgesi’ne aittir.

Altınoluk nereye yakın?

Coğrafya. Edremit ile Küçükkuyu arasında yer almaktadır. Edremit’e yaklaşık 24 km uzaklıktadır.

Akçay denizi kirli mi?

Deniz soğuk. ama temiz. Geceleri cıvıl cıvıl. Sahil boyunca çay bahçeleri, kafeler ve kamelyalar var.

Altınoluk Eylülde denize Girilir mi?

5. Ayvalık Ayvalık’ın denizi diğer tatil beldelerinin denizlerinden her zaman daha soğuktur. Hem serin su hem de ince kum istiyorsanız bu Eylül ayında Ayvalık’a kaçmanızı öneririm. Denizde yüzmek için Altınoluk Plajı, Ortunç Koyu ve Sarımsaklı Plajı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Altınolukta kadınlar plajı var mı?

Çevresi çok güzel, deniz harika, sığ alan oldukça geniş, tabanı kumlu ve temiz. Plaj alanı kabaca kadınlara ayrılmış, yani personel şezlongları sadece kadınların kullanabileceğini, tamamen kapalı bir plaj olmadığını belirtiyor. Ayrıca kadınlar için kapalı bir açık havuz ve geniş bir güneşlenme alanı da mevcut.

Balıkesir Akçay yaşanır mı?

Temiz havasının yanı sıra doğanın güzelliklerini de keşfedebileceğiniz Akçay, yıllardır emekli hayatı hayal edenlerin, daha sakin bir hayat isteyenlerin ve uygun fiyatlı tatil yeri arayanların en çok tercih ettiği tatil yerlerinin başında geliyor çünkü en uygun tatil yerleri arasında yer alıyor.

Balıkesir kışın soğuk mu?

İlçemiz, kışları serin, yazları sıcak, kışın su fazlası olan, deniz etkisine yakın yarı kurak bir iklime sahiptir.

Edremit kışın nasıl?

Temmuz, 25 derecelik ortalama sıcaklıkla ilçenin en sıcak ayı olurken, Ocak, 7 derece ile en soğuk aydır. Yağış miktarı rakım arttıkça arttığı için kış aylarında Edremit’te kar yağışı çok nadirdir. Kaz Dağları sayesinde Edremit Ovası kuzeyden gelen soğuk rüzgarlardan korunmaktadır.

Balıkesir ne zaman soğur?

Balıkesir’de algılanan nemde mevsimsel bazı değişiklikler vardır. Yılın en depresif zamanı 28 Haziran’dan 5 Eylül’e kadar 2,3 ay sürer ve bu süre zarfında konfor seviyesi en az %3 oranında baskıcı, boğucu veya dayanılmaz hale gelir.

Balıkesir’de kış nasıl geçer?

Kış mevsimi 25 Kasım’da başlayıp 14 Mart’ta sona eren 3,7 ay sürer. Bu süre zarfında günlük ortalama maksimum sıcaklık 13°C’nin altında kalır. Balıkesir’deki en soğuk ay Ocak’tır. Ocak ayındaki ortalama minimum sıcaklık 0°C ve maksimum sıcaklık 9°C’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir